Allt förstörs via alkohol och strul

Jag tror jag vet vad mitt problem är. Jag är en trasig person och försöker fylla hålen med närhet från människor spelar egentligen inte så stor roll om jag känner människan eller ej. Sedan blir vissa av dem droger och jag måste ha mer och mer, jag behöver inte ligga, jag behöver inget förhållande jag vill bara ha mänsklig värme. Men nu har jag förlorat någon slags säker väg till värme och årsskiftet känns inte så mycket annorlunda från det förra. Förutom det att jag flyr landet.

Jag har bara druckit alkohol och hånglat mig igenom julveckan

Jaha då har jag firat jul hemma hos föräldrarna, varit ute alldeles för mycket det vill säga druckit alldeles för mycket alkohol och hånglat med flera olika personer. Jag har både varit på klubb och hånglat, sedan skedat med en annan, varit hos en kompis och ölat och blivit för full så jag blev medlem i en svartklubb som jag var på två dagar efter där jag hånglade med en till. Sedan gjorde jag bort mig totalt och jag har nog aldrig skämt ut mig så mycket tidigare. Jag tänkte verkligen inte på att klockan var halv fem när jag ringde på hos dig, väckte dig och lånade din toa och jag har aldrig sett dig så irriterad på mig, på riktigt förut.
 
Ska i allafall fly från mina bekymmer med bästa vän över nyår till en annan stad, i ett annat land.
 
God jul och gott nytt år!

Jag är en vampyr jag suger och spyr

Du har svarat igen och som vanligt är du seg men nu kan jag inte förvänta mig något svar. Däremot förstår jag inte vad du vill? du fortsätter sms:a men skickar inte godnatt och en puss utan bara godnatt. Men du hoppas att jag har haft en superbra dag och att vi ska höras när jag kommer hem. Lägg upp korterna på bordet eller lämna mig ifred på det planet. För jag är så sjukt förvirrad och jag tror att jag håller på att hamna i den fällan som jag i flera år har hamnat i och som är näst intill omöjlig att ta sig upp från. 
 
change på repeat och ja jag känner bara ... 

Bygg något vackert eller krossa allt

Jag skrev jag saknar att somna alldeles för sent med dig och det fick dig att tvivla. Nu har du avslutat alltihop och jag har varit upptagen hela veckan med mycket i skolan så har inte hunnit tänka särskilt mycket på det du krossade. Det värsta var att du skrev "hm about that" och via sms. Jag svarade sent den kvällen om vi inte kunde ta det på telefon i stället så vi inte skulle kunna missförstå varandra men fick aldrig något svar för du åkte utomlands. Det känns ju som att du är en idiot och ett svin, precis som alla andra. Och just nu känner jag mest för att jag vill ha en förklaring men det verkar inte som att du vill ge mig det så jag ska låta tiden gå och sen kan vi väl ses och prata om Kent och livet, som du sa. Men ojoj vad du har sjunkit i mina ögon. 
 
I veckan har jag som sagt inte tänkt särskilt mycket på dig. I helgen gjorde jag verkligen inte det när jag hånglade med en på dansgolvet, trånade efter en annan och ville skeda med en tredje. The old me is back. Förhållanden är inget för mig.

Tre nätter tre timmar

En natt + två nätter. Nu har jag skedat, pussats, kramats, skrattat, pratat med dig under tre nätter. Jag börjar må bra igen men jag tror att allt går för fort. Jag tror snarare att du tycker det och jag är beredd att hålla med dig om det men vad ska jag göra när jag vill somna bredvid dig varje natt.
 
Jag tycker ju om dig och jag blir så barnsligt nervös när jag tänker på saker som jag skulle vilja säga till dig men inte vågar. Jag kan inte rå för att jag vill luta mitt huvud mot din axel på nattbussen och tunnelbanan. Att jag vill hålla om dig bakifrån i rulltrappan. Men det känns som att du inte kan göra det offentligt och i vanliga fall hade jag inte heller velat det men eftersom att det kommer dröja över tre veckor tills vi ses igen ville jag känna din värme så lång tid som möjligt. Jag låg ovanpå dig bara för att känna din doft, ville sno med mig en tröja för att få med dig till min studentlägenhet men jag v å g a d e inte.
 
Men alla människor har brister och en av dina (vad jag vet hitills) är din inställning till sms. Det här med att det kan ta flera timmar för dig att svara. Jag har tur om du svarar inom en halvtimme. Men standard ligger på en till tre timmar. Och jag kommer bli galen om du kommer fortsätta med det. Jag vill säga att jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig men jag är för rädd att få hjärtat krossat, igen.