Det är hos Dig jag vill vara

Jag vet vad jag är och jag är kär i dig. Det sista jag skulle bli men visst förstod jag att fallet skulle bli så oavsett. När jag fastnar för någon är det någon som jag inte kan/inte borde få. Inte borde få. Visst låter det patetisk? men det är så kärlek är. Patetisk.

Och precis som du skriver vill jag vara hos dig, i din famn, känna dina händer stryka mitt hår, känna dina andetag i nacken och sedan sluta ögonen.


En skär onsdagskväll

Känner mig så ensam. Åter igen ensam. Alltid denna ensamhet som jag får uppleva. Har spenderat kvällen på rummet tillsammans med Rasmus och Benjamin. Nu är det några månader tills Döden kommer. Augusti rättare sagt. Längtar. Och jag som annars aldrig har varit speciellt mycket för böcker. Inte ens med HP som jag älskar. Nåja. 
 
Försöker få kontakt med dig sen vi pratades vid på Din dag också. Förgäves då du var så berusad. Du menade nog ingenting som du skrev. Du saknar säkert inte mig, du vill nog inte ha mig hos dig. Jag inbillar mig bara. Jag blir galen. Om du vill ha mig så får du mig men annars. LÅT MIG VARA. 

Pirrpirrpirr mot min vilja

Jag pratar med dig just nu. Och jag är alldeles svettig, varm och bara ler som ett fån. "Vill mysa med dig" "Vill ha dig här just nu" "Jag saknar dig också". Jag mår bra för stunden men jag vet hur lätt det kan svikta men just nu ska inget få förstöra den underbara måndagsnatten. Även om jag har brutit det löftet som jag gav mig själv. Men. Du fyller ju faktiskt år.

Om du ringer ska jag inte svara

Lyssnar på Kent. Biter ner naglarna tills det gör ont. Hade inte ont i hjärtat förrän jag såg vad det är för dag i dag. Det är Din födelsedag och ja jag kanske borde säga grattis, eller borde jag det?
 
Hoppas att du blir för full för att veta vem eller var du är. För full för att ens kunna gå. Men egentligen hoppas jag att du ska bli så full att du ringer mig. Men det vet jag också att du inte kommer göra. Det är bara en vanlig måndag och start på en ny vecka. Eller?

Alla dessa jävla par

Varje vecka växer nya par fram. Snart är jag ensam kvar bland alla andra töntiga singlar. Antingen blir folk ihop eller så har de redan ett förhållande. Jag menar. Dem som blivit tillsammans det här läsåret är hela sju par - fjorton personer, om inte fler. Det hade jag väl väntat mig men det tråkiga för mig är att vara ensam. Förutom de sju paren finns det två till som blev förra året. Jag tänkte på det speciellt mycket igår när alla gick hand i hand från festen. Jag vill ju också. I stället var det en dejt med datorn för mig. 

Sängliggande ångestfull själ

Är så trasig. Så trasig. Och svag. Det enda positiva med magsjuka är att cola är den bästa medicinen och att jag inte äter något. För då blir jag smalare. Förhoppningsvis. Jag har gått på toa en gång i dag. Annars har jag inte varit utanför mitt rum eller min säng. Patetiskt. Jag vet.

Varför gör folk så här mot mig

Det är så tydligt som folk visar hur dem inte vill umgås med mig. Men jag förstår inte varför. Jag förstår ingenting. Men det förstås jag är ju dum i huvudet.
 
Person A: Hur mycket IQ tror du att du har?
Jag :Jag? eller va?
Person A: JA DU
Jag: Ehh man måste väl ha 20 för att öppna en dörr eller vad det är?
Person B: Då har du 22 då. HAHAHHAA
 
Och Person B ska kalla sig min kompis. Vem fan säger så om någon en tycker om? DET ÄR INTE ROLIGT. Och ja klart du ska få skämta men inte varje gång du pratar om mig. Det är roligt kanske en eller två gånger men inte varje lunch, varje tid åt konversationer bland andra.