Officiellt

Du är i ett förhållande. Kul i alla fall att du berättade det för mig innan men det är klart att det känns och att jag är superirriterad över vem och att hon är fyra år yngre år än du och ser ut att vara tolv år gammal. Men hon tycker ju om din musik och är väl antagligen sjukt okomplicerad så grattis. Hoppas att det varar, erat förhållande. Jag menar det.
 
Jag har ju mina boys ändå. Om jag nu vill ha något.

Om när kroppen och själen tänker olika

En vecka har gått. En vecka sedan jag låg bredvid han den där som krossade mitt hjärta för fyra år sedan, en som tog två av mina år i från mig, två år där jag inte kunde tänka på någon annan. Men för en vecka sedan hade jag kontrollen och utan känslor kunde jag bestämma över situationen. Han ville att något skulle ske, han ville ha min kropp och det var något som han inte fick. Trots ett flertal försök fick han ett nej, jag sa till och med att han hånglade bättre för fyra år sedan. Att ha sex med honom hade varit det värsta jag kunnat göra mot mig själv. Även om jag egentligen ville. Om det hade varit vem som helst annars som jag inte haft den historian med hade jag låtit det ske, men för sju dagar sedan där bredvid honom i hans pojksäng ville min själ inte det. Min kropp skrek däremot att jag var dum i huvudet. Du har chansen nu, gör det, tänk om den inte kommer igen. Men jag har aldrig varit rädd att förlora människan, det går ju inte att förlora någon som redan har nobbat en. 
 
En vecka senare, igår natt hade jag ingen kontroll över huvudtaget när jag sov över hos en myskompis som jag känt sedan tre år tillbaka. Det finns inga känslor mellan oss så då kunde vi få det som båda ville ha, och det var rätt bra men på dagen var jag ingen bland hans vänner och jag kände mig smutsig. Vad gjorde jag kvar där? Varför drog jag inte hem? Så god var inte bakispizzan.
 
Jag vet inte vad jag håller på med. För fyra år sedan ville jag ingenting annat än att vara med den första personen. Och med den andra, ja det är mest när alkohol är inblandat som jag vill något med honom.
 
När träffar jag hen som ser mig för den jag är och inte för min kropp?