Är du lycklig nu?

Stod vid merchen i Karlstad. Mobilen vibrerade och äntligen kan jag gå vidare. Ett meddelande om att han tycker att vi ska ignorera det faktumet att han inte svarat på två veckor men läst det. Att han har träffat en tjej med betoning och att de ska på Kent i Lund tsm. Jag kommer stöta på dem och jag vet att jag kommer att bryta ihop som jag gjorde bland Kentskalen och kenttröjorna i en ny väns armar på Nöjesfabriken. 
 
Allt blev kaos. helkaos. Jag grät redan under soundchecken till innan allting tar slut och Romeo. Under konserten vid samma låtar kunde jag inte sluta gråta. tårarna bara föll och jag kunde inte göra något åt det. Jag tänkte på dig igen under den andra sidan och sedan försvann du. Lilla ego handlade om mig. 
 
Nu ligger jag utanför min tredje kentkö för tredje dagen i rad. Vet inte vad jag skulle göra utan dem. Oslo. Karlstad. Göteborg. Hur i helvete kommer det sig att du skriver just nu? Jag avskyr dig. Du bevisar återigen att killar är svin eller ja, killar som jag faller för. 
 
Och imorgon får jag sova i en säng igen.