Hunt me or leave me bleading

Förra söndagen skrev du "ha en grym vecka" sedan svarade du inte mig alls. Jag har fantiserat om att slå dig, kräkas på dig och trampa på dig, så som du gjort med mig, att förvandla kärlek till hat. Den senaste veckan har känts som en månad och i lördags sov jag med en annan igen men den här gången tänkte jag inte dig på samma sätt, även om jag jämförde känslan av att sova med dig efteråt. I alla fall. I dag skrev du till mig, något helt betydelselöst men igen du SKREV vilket betyder att du tänker på mig. Men the game is on och nu är det din tur att jaga mig.
 
Förresten. Superfint att bästa m.k släpper singeln Du stör dig hårt på mig i februari.

Funderar på att bära iväg den och glömma bort

Jag är glad. Jag är glad för att min bästa här kanske kommer att bli ihop med någon, jag är glad för hens skull. Men. Det gör ju så att jag kommer att bli ensam kvar här om helgerna då de andra som jag älskar här åker hem om helgerna, till sina kärasten. Och jag är så jävla rädd över att vi kommer att glida ifrån varandra en del. Jag freakar för att hen hellre pratar i telefon än ser på ph med mig. Vad är mitt problem?
 
I mitt huvud snurrar en person, ibland två, till och med tre personer men främst en person och ja det är samma idiot som tidigare. Det suger att cirka allt ska göra så att jag blir påmind om hur jag mår i det sällskapet. Och jag plågar mig själv till att lyssna på samma musik som du älskar och som du har lyssnat på.
 
Jag krälar på golvet, gråter, skriker, slår näven i golvet. Jag mår verkligen inte bra. Jag plågar mig själv från att gå på toaletten trots att min blåsa skriker. V A R FÖ R?? Jag blir bara mer och mer trasig för varje dag som går. Och jag konstaterar återigen att jag faller för S V I N.
 
Och en till sak. Bekräftelsemaskinen skrev precis. Den som krossade mitt hjärta för snart fyra år sedan.
 
 

Äter för att jag är en sådan "hemsk" människa

Jag har ätit och ätit flera dagar i rad nu. Ätit choklad, mat, chips och köpt godis och kladdkaka men inte öppnat än. Jag tror att jag gör det för att inte tänka på dig och ja det fungerar faktiskt. Du har helt sjunkit i mina ögon och jag vill inte fortsätta någonting med dig längre. Jag tänker inte ta sådanhär skit som jag får ta från dig, från alla. Av mitt ändå ganska lilla misstag som jag gjorde så har jag sabbat allt fast å andra sidan visar det vilken skit du är som inte kan ens prata med mig efter det heeemska som jag gjorde? Alltså träffa dig tidigt på morgonen, krama om dig. Oj oj oj vad hemsk jag är. 

När ska jag förstå att de jag tänker på inte tänker på mig tillbaka

Är tillbaka i min studentstad och tankarna går åt tenta och åt ångesten om allt mellan dig och mig. Du började svara med ett sms om dagen men nu har det gått fyra dagar sedan något nytt från dig till mig kom. Jag vill vänta på att du ska höra av dig men jag vet att fallet inte kommer att bli så. För du har 1. Inga känslor 2. säkert någon annan att tänka på. Det är ju det som avgör om du smsar eller inte - tänker du på mig då smsar du. Usch jag vill börja tänka på någon ny men det går ju inte då det bara är du just nu, även om jag inte är kär i dig.