Kaos i en studentstad

Det har hänt så mycket sedan sist, som vanligt. En skillnad sedan maj däremot är att jag dels är tillbaka i min studentstad men också att jag är bland den mest förvirrande situationen på länge. Tidigare har jag åtminstone kunnat prata med personen som jag tänker på. Nu går det inte. Och jag skäms nästan för att säga det här men jag har en så otroligt stor crush på en typ av offentlig person. Jag kan inte förstå varför och varför det aldrig går över, och varför jag drömmer om personen i fråga. Samtidigt hånglar jag med en i min klass, ligger med en i klassen under mig, ligger med en i en annan förening och hånglar med många randoms. Inte nog med detta pratar jag i telefon med folk och säger att jag vill ha sex med dem.
 
Vad är mitt problem? Och varför kan jag inte hindra mig själv från att göra dumma misstag på fyllan. Det var en tid jag trodde att jag var gravid, och jag är fortfarande osäker då jag inte fått min mens än. Men i dag känns det som om PMS:en är här så om jag känner mig själv ska jag få mens i morgon eller övermorgon. Så jag håller tummarna. 
 
Allting är kaos och jag vet inte vad jag ska göra. Blir typ deprimerad över att jag inte matchar med någon på Tinder, och de jag matchar med skriver inte. Är jag så ful? Och varför är det så viktigt? jag vill ju ändå inte träffa de här människorna.