Tankar på en fredag

Jag saknar samtalen med min kurator. Det är så skönt att prata med någon som inte känner de jag pratar om och som inte tar min sida utan är helt objektiv för vänner kan inte göra det, hur en vän en försöker kan hen inte göra det. 

Jag saknar min stad i norr jag saknar mina vänner som vissa fortfarande är kvar där. 

som jag skrev i min dagbok har jag två mål med den här våren och det är 1. ta körkort och 2. ha sex med en specifik person. troligen händer nummer 2 redan nästa vecka. 

måste ta tag i mitt liv o sluta somna 4 o gå upp 16. är ju helt patetisk. från och med nu ska jag vända tillbaka på dygnet. och inte festa ikväll trots att det är fredag.

kärlek och sex hör visst ihop

Har för mycket obetydlig sex med främlingar vill bara känna kärlek och värme från någon som verkligen vill. Någon ny. 
 
Är så trött på att tycka synd om mig själv för att ingen som jag vill ha vill ha mig. vet inte vad jag ska göra för att få mig på bättre tankar. I stället flyr jag verkligheten med tv-serier och tinder. 
 
Börjar kännas bättre att vara "hemma" igen. Även om jag hunnit med att träffa två personer som jag inte förstår varför jag träffade. Senaste personen som jag var hos kunde jag inte vara avslappnad och jag var sjukt attraherad hela tiden och visste inte vad jag skulle göra. jag ville hela tiden röra men vågade inte. och sen ringde jag båda i lördags när jag var full men vaknade upp i en randoms föräldrarrum.